Кардашиян не била платила нито цент за сватбата си

Сватбата на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис е една от най-скъпите сватби на всички времена, която на всичкото отгоре не й струваше нито цент. Не, не. Няма грешка. Според репортер от Холивуд, семейството на Кардашиян не само, че не е похарчило нито цент за празненството, а и са спечелили допълнително от него. Как е възможно това ли?

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/kardashiqn-ne-bila-platila-nito-cent-za-svatbata-si HotArena.net
Кардашиян не била платила нито цент за сватбата си

Сватбата на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис е една от най-скъпите сватби на всички времена, която на всичкото отгоре не й струваше нито цент. Не, не. Няма грешка. Според репортер от Холивуд, семейството на Кардашиян не само, че не е похарчило нито цент за празненството, а и са спечелили допълнително от него. Как е възможно това ли?

<p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Сватбата на Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис е една от най-скъпите сватби на всички времена, която на всичкото отгоре не й струваше нито цент.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Не, не. Няма грешка. Според репортер от Холивуд, семейството на Кардашиян не само, че не е похарчило нито цент за празненството, а и са спечелили допълнително от него.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Как е възможно това ли? 30-годишната риалити звезда споделила като начало, че нощен клуб &quot;Тао&quot;, намиращ се в Лас Вегас, са й изплатили цели $ 50 000, за да бъде домакин на тяхното ергенско и съответно моминско парти на 23 юли.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Вторият баща на Ким също казал, че договорил сделка със списание на стойност от $ 1,5 млн. за изключителните права над снимките от сватбата на дъщеря му.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Доставчиците, участващи в нейния голям ден или й правели безумни отстъпки, или давали своите продукти и услуги безплатно, в замяна на известността на името на фамилията им.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Някои от безплатните услуги включвали поканите за сватбата ($ 10 000) и тортата от фирма &quot;Хансен&quot;, на стойност $ 6 000. След партито в Лас Вегас, Ким отседнала в хотел &quot;<span lang="EN">Palazzo</span><span lang="BG">&quot;, което струвало $ 2 000 на вечер.</span></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span lang="BG">Крис Хъмфрис също закупил годежния пръстен за $ 2 млн. с огромна отстъпка.</span></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span lang="BG">От всички отстъпки и безплатни услуги обаче, най-големият спестен разход бил фейслифтингът на майката на младоженеца, който бил на стойност $ 50 000.</span></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><span lang="BG">500-те поканени гости били инструктирани да носят черно или бяло облекло на партито, провело се в имот за $ 20 млн. в </span><span lang="EN">Montecito</span><span lang="BG">.</span></span></span></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.