Мадона обрязва мъжете си!

Кралицата на поп музиката Мадона има доста изисквания към партньора си. Едно от тях е да се подложат на задължителна процедура за… обрязване. Бившият й съпруг Гай Ричи не е единственият, който е решил да легне под ножа заради Мадона.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/madona-obrqzva-myjete-si HotArena.net
Мадона обрязва мъжете си!

Кралицата на поп музиката Мадона има доста изисквания към партньора си. Едно от тях е да се подложат на задължителна процедура за… обрязване. Бившият й съпруг Гай Ричи не е единственият, който е решил да легне под ножа заради Мадона.

<p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;"><strong>Кралицата на поп музиката Мадона има доста изисквания към партньора си. Едно от тях е да се подложат на задължителна процедура за&hellip; обрязване. </strong></span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Бившият й съпруг Гай Ричи не е единственият, който е решил да легне под ножа заради Мадона. Списание New York цитира&nbsp;Карън Бърг -&nbsp;духовният съветник на певицата, според който всички от обкръжението на Мадона, трябвало да се обрежат преди да бъдат с нея.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Освен, че задължавала интимните си партньори да преминат през тази процедура,&nbsp;като страстна последователка на Кабала, поп-иконата сторила същото и със сина си.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Преди няколко години певицата дори имаше известни противоречия с биологичния баща на&nbsp;малавийчето&nbsp;Дейвид, което осинови. Йохан Банда, настояваше Мадона да размисли, защото синът му е бил кръстен като християнин&nbsp;и че обрязването противоречи на малавийските традиции.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Междувременно изглежда точно тази ексцентричност ще се окаже фатална за отношенията й с танцьора Брахим Зайбат. 24-годишният мургавелко е мюсюлманин и няма никакво намерение да сменя религията си заради Мадж.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Самата тя също от скоро смяташе да преустанови отношенията си с Кабала последователите, но вероятно е размислила по темата.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/UTKm5hHfuT4" width="640">&amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;amp;amp;gt;</iframe></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.