Майката на Лейди Гага я варди да не пие

Поп звездата ще трябва да се откаже от странната си алкохолна диета, с която поддържа форма за предстоящото си турне. Майка й се закани, че ще я следва по петите й ще я държи под контрол.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/maikata-na-leidi-gaga-q-vardi-da-ne-pie HotArena.net
Майката на Лейди Гага я варди да не пие

Поп звездата ще трябва да се откаже от странната си алкохолна диета, с която поддържа форма за предстоящото си турне. Майка й се закани, че ще я следва по петите й ще я държи под контрол.

<p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Поп звездата Лейди Гага може да е притежателка на милиони и отдавна да разполага с живота си както иска, но това не означава, че не дава обяснения. Майката на певицата Синтия Германота се е превърнала в нейна сянка, за да не й даде възможност да пие.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&bdquo;Синтия се намърда в буса, с който Гага и музикантите ще пътуват за турнето промоция на &bdquo;Born This Way&rdquo;, и смята да държи изкъсо бандата да не прави глупости. Най-вече смята да следи дъщеря си да не би да се отдаде на алкохолната си диета&rdquo;, коментира приятел на певицата пред&nbsp; в. &ldquo;The Sun&rdquo;.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Неотдавна Гага сама привлече вниманието на всички, като се изцепи, че почти не прекарва й ден без да сръбне. Това й помагало да работи по-добре, а също и да е във форма.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">&bdquo;Обичам уиски и други такива, когато съм в студиото или на сцената. В началото всичко е наред, но за да съм във форма пийвам още едно и лесно се напивам. И това ми се случва всеки ден&rdquo;, сподели тогава Гага.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family:verdana,geneva,sans-serif;">Е явно на пиянските й изцепки ще им бъде сложена точка, защото мама Гага няма намерение да остави дъщеря си на тази опасна за здравето диета.&nbsp;</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> &nbsp;</p> <div class="media_embed"> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/wV1FrqwZyKw" title="YouTube video player" width="640"></iframe></div>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.