На парти в имението на Хю Хефнър

Какво се случва зад стените на „Плейбой” имението бленуват да научат мнозина. Достъпът до прелестните създания в дома на Хю Хефнър обаче е строго ограничен и само за избрани.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/na-parti-v-imenieto-na-hu-hefnyr HotArena.net
На парти в имението на Хю Хефнър

Какво се случва зад стените на „Плейбой” имението бленуват да научат мнозина. Достъпът до прелестните създания в дома на Хю Хефнър обаче е строго ограничен и само за избрани.

<p> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Имението на греха &ndash; така наричат американците огромния бял дом на собственика на &bdquo;Плейбой&rdquo; Хю Хефнър. Малцина обаче знаят, че зад стените на тази сексобител се пази строг ред и не се допускат никакви волности.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Самият първи плейбой на планетата Хю Хефнър е отявлен противник е на употребата на наркотици и не позволява да се внася дрога в нито една от къщите му. Всеки, който бъде хванат с дрога в имението му, бива изхвърлен веднага и повече не се допуска на партитата му.</span></span></p> <p> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">На същото специално внимание са подложени и красавиците, които забавляват гостите. Момичетата минават редовни проверки, за да не се изкушат да опитват наркотици.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Въпреки това и с просто око е видно, че партитата на Хю има защо да са толкова желани. Красавиците са облечени в секси бельо, а алкохола се лее из ведро.</span></span></p> <p> &nbsp;</p> <p> <span style="font-size: 14px"><span style="font-family: verdana, geneva, sans-serif">Ако и вие се чудите какво се случва в малките часове на нощта в световноизвестното лосанжелиско имение, разгледайте снимките на Pasific Coast News </span></span></p> <div class="media_embed"> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/T1XlHbJa1eg" title="YouTube video player" width="480">&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;br /&ampamp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;</iframe></div>

1 Коментара

rq

преди 13 години

Онлайн гледане на карти таро , картите на мадам ленорман и други само на gledane.tochica. com

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.