Почина медийната личност Джими Савил

Само два дни след като отпразнува своя 85-ти рожден ден, Джими Савил починал в дома си. Тялото му било намерено от полицията около вчера на обяд.

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/pochina-mediinata-lichnost-djimi-savil HotArena.net
Почина медийната личност Джими Савил

Само два дни след като отпразнува своя 85-ти рожден ден, Джими Савил починал в дома си. Тялото му било намерено от полицията около вчера на обяд.

<p> <strong><span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Само два дни след като отпразнува своя 85-ти рожден ден, Джими Савил починал в дома си.</span></span></strong></p> <p> <br /> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Тялото му било намерено от полицията около вчера на обяд.</span></span></p> <p> <br /> <span style="font-size:14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Неговият приятел Дейв Лий Травис отдаде честта си към него, казвайки:</span></span></p> <p> <br /> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Поради някаква неизвестна причина, с Джим,&nbsp; никой не би могъл да предвиди, че той няма да бъде наоколо повече. Той беше могъщо присъствие. Той беше един от първите DJ-и, които всъщност бяха истински личности.&quot;</span></span></em></p> <p> <br /> <span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">Бившият му колега от Radio 1, DJ Майк Рид също почете паметта му в ефир:</span></span></p> <p> <br /> <em><span style="font-size: 14px;"><span style="font-family: verdana,geneva,sans-serif;">&quot;Той беше един изключителен характер в един свят - сив, нормален и тъп. Той беше един! Той беше първият, който отиде в залите и клубовете, за да пуска записите си. Ти знаеш, че това е Джими, той стоеше в тълпата. Той беше чист шоубизнес.&quot;</span></span></em></p>

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.