Даниела Пехливанова роди момиче

14 Април 2023, 12:00


Семейството на Нова телевизия се увеличи с още един член, пише Телеграф. Водещата на новините Даниела Пехливанова роди момиче.

Малката Виктория носи името на своя баща – оператора от новините – Виктор Петров. Рожбата на колегите тежи 2,400 кг и е висока 48 см. Щастливите родители благодарят на медицинския екип, помогнал при раждането, и специално на д-р Росица Колева от болница Токуда. Даниела се присъединява към екипа на новините на Нова тв през 2019 година. Преди това е била част от две национални телевизии. Професионалният й път започва през 2013 година, когато също е част от новините на Нова тв. Тя е първият пратеник на телевизията в Плевен, когато ковид вирусът навлиза в България.

Оттогава отразява всичко, свързано с пандемията, както и въздействието и последствията от нея върху хората и здравната система. От 2020 година, успоредно, става част от екипа на Нова Нюз, където представя новините. Завършила е журналистика. Вярва, че всяка човешка история е уникална, затова има какво да разкаже във всяка тема.  

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени