Дара Екимова се подсилва с храна за космонавти (Подробности)

02 Март 2021, 15:00


Космическа храна яде Дара Екимова. В момента младата певица е затрупана с работа. Тя почти няма свободна минутка и постоянно е заета y със задачки - я с училище, я с музика.

 

„Един ден мама ми сподели, че няма да издържи на такъв график, макар че съм я виждала с много по-натоварена програма. Тя е открила и ми донесе един пробиотик имуностимулатор.

 

Разработен първоначално за международната космическа програма „ИнтерКосмос" като храна със специално предназначение от екип водещи учени. Използван е за първи път при космическата мисия на втория ни космонавт Александър Александров през 1988 г. Не вярвах, че е възможно да възвърна енергията си и да подсиля естествените защитни сили на организма си. Изглежда е вярно", сподели Дара, цитирана от "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
Преди 1 година
0
Горкото дете. Съдбата му е такава - да бъде възпитавано от майка си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-1
Продължение....."Много съм доволна от космическите витамини,които мама ми даде. Сега започваме с мама да отстраняване пречките ,които ни пречат по пътя към Космоса. Мама нали е известна защото е известна знае,че за нейния и мой талант нашата планета е малка. И нашата " малка крачка" с космическите витамини ще ни помогне да покорим и Космоса с талант и красота. / извинете за нескромността/....двете с мама... П.п. Хей,малката мама да не объркала пробиотика с нещо друго стимулиращо??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Георги
Преди 1 година
-1
Много грозна бе
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени