Дарина Павлова жали по убития си мъж: Ти беше съвършен дар от Бога

1861
12 Август 2021, 16:00


Ако беше жив, на 6 август Илия Павлов щеше да навърши 61 години. Вдовицата на ликвидирания срещу офиса на "Мулигруп" през 2003 г. бивш борец по традиция отбеляза деня с щастлив семеен кадър и емоционално послание.

"Толкова съм благодарен за всички благословии в живота ми. Имам приятели, семейство, здраве и т.н., но единственото благословение, което никога няма да забравя и за което ще бъда вечно благодарна, е да бъда твоя съпруга, да те познавам истински и да те обичам дори до днес.

Ти беше съвършен дар от Бога. И знам, че отгоре ни гледаш и защитаваш нашето семейство. Нека бъдем благословени на този ден!", написа Дарина Павлова в социалните мрежи, писа ПИК. Мадам Мулти никога не пропуска важните дати по време на връзката си с Павлов - рождения му ден, деня на сватбата им, както и датата 7 март, когато снайперитъстът насочи оръжието си срещу съпруга й.

18 години след екзекуцията на основателя на "Мултигруп", подбудителите и извършителят на това убийство остават неразкрити.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочо
преди месец
0
Веселата вдовица е била доста сносна женица преди да се окепази до такава степен, че очите да ѝ идат на челото и да се отдръпнат към ушите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди месец
0
Ако не беше той Мадам Мулти щеше да бъде поредната селска пръчка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да да
преди месец
0
Пак КАТ му слагаше рога! И направи аборт от Жоро Илиев ве беше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени