Деян Ангелов щял да си подпали кухнята заради Ковид-19

313
22 Ноември 2020, 14:23


Болният от Ковид-19 актьор Деян Ангелов се разминал на косъм с пожар в кухнята си, защото и той, и жена му са изгубили обоняние заради болестта.

Братът на Дарин Ангелов, който в последните месеци се изявява като панелист при Гала, развил заболяването успоредно със своята половинка. Няколко дни двамата се оплаквали от нетърпимо главоболие и температура, а след като това отминало, им останала загубата на вкус и обоняние.

Един ден Деян и жена му решили да си варят картофи и моркови. Сложили яденето на печката в кухнята, преместили се в хола и забравили, че готвят. По едно време Деян се сетил, че нещо ври на котлона, разказа наскоро самият той в тв интервю.

„Абе, тез картофи не станаха ли?”, попитал актьорът своята съпруга. Двамата отишли в кухнята да проверят както става с яденето. Водата от тенджерата била извряла, картофите и цялата тенджера – изгорели, кухнята била задимена и вероятно съвсем малко е деляло семейството от пожар. Но никой от двамата съпрузи не усетил мириса на дим. Те се надяват обонянието им скоро да се възстанови, за да избегнат подобни инциденти занапред, писа Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени