Деси Цонева: Не са ме изхвърлили от „На кафе“, сама си тръгнах!

2198
24 Септември 2020, 10:19


Само две седмици след като се върна на телевизионния екран като водеща в „На кафе“ Деси Цонева напусна, научи HotArena. Тя изненада хилядите си последователи, обявявайки че е безработна. Клюката веднага разнесе, че Деси е била уволнена от предаването си е тръгнала със скандал от телевизията.

Пред „България Днес“ Цонева категорично отрече да е имало пререкания с екипа „На кафе“ и решението да се оттегли е лично нейно. "Никога не е имало скандали. Поддържам чудесни отношения с всички и това ще продължи занапред", отсече брюнетката.

Причината Деси  да е безработна е семейството й.

Цонева смята за редно да посвети изцяло времето си на най-близките, които се е приоритет в момента. "Малкото ми момиченце има нужда от мен. Големият ми син е в по-особена  възраст и също има нужда от вниманието ми. Когато беше много малък, го оставях на грижите на бавачка, за да работя. Сега не мисля по начина, по който тогава, и решавам да се посветя на семейството", разказва Деси.

Не само децата са причината водещата да се отдаде на домашните задължения. Тя е отговорна и към баба си – легендарната  говорителка Анахид Тачева. Деси е готова да се грижа за нея, когато баба й се  прибере в родината. Тя страда от ранна фаза на деменция, която е отключила след смъртта на сина й Митко Цонев.

"Баба ми е болна и се очаква да се върне у нас. Не се знае точно кога това ще се случи, но трябва да съм готова да поема голяма част от грижите за нея", разкрива Деси.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди месец
0
Деси, занимавай се с гурме...там наистина показа че си добра.... и лиготиите ти някак не се виждат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-3
На кой му пука къде ще разтоварят баластрата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сава
преди месец
-3
Нито има кой да гледа " На кафе ",нито някой го интересува това същество Деси Цонева!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
мари
преди месец
-3
На кого му пука?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени