Деси Добрева яде баница с ръкавици

912
31 Януари 2021, 16:07


Деси Добрева е толкова слаба, че хич не се притеснява, какво яде. Певицата си позволява дори най-висококалоричните храни - онзи ден тя засити глада си с мазна купешка баничка, а хапките прокара с боза.

В ранния следобед бившата вокалистка на Слави взе дъщеря си от урок по китара, след което я заведе на училище – в музикалното школо „Любомир Пипков”. 9-годишната Алина е наследила таланта на майка си и усърдно учи и пеене, и свирене на пиано и други инструменти.

Щом щерка й влезе в двора на училището, Деси излезе навън с китарата й на гръб и звънна по телефона. Няколко минути по-късно до нея паркира сива лимузина, от която изскочи мъж в патешко жълто яке – гаджето. Певицата смъкна от гърба си струнния инструмент и го подаде на младежа, за да го намести на задната седалка. После се ожали, че е гладна и онзи тутакси хукна да й купува закуска от баничарница.

Храната пристигна в комплект с шише боза. Изгладнялата Деси хвана  баничката, без да сваля ръкавиците си, и заръфа яростно. Любимият й пък я чакаше отстрани, готов да изпълни всеки неин следващ каприз.

Щом се наяде, Добрева набързо си взе довиждане с гаджето и тръгна пеш към близкия подлез. Там я очакваха червенокоса къдрава дама и непознат младеж с миниатюрно кученце в ръце. Брадясалият господин й подаде прозрачна зелена найлонова торба, пълна с червени ябълки и други плодове, а после тримата поеха в посока кв. „Гео Милев”.
 




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
0
Трудна,отговорна и тайна е работата на " папарака". Да дебнеш кой ,кога ,къде похапва баничка с боза. Да си доволен от "удара"и да ти платят за работата. Без коментар!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
Ако беше папарак щеше да има снимки с баничка и боза,снимки на гаджето,а така само сЛободни съчинение ала една жена в трамвая каза...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени