Диляна Попова се пази от уроки с... черна котка!

20 Април 2022, 18:27


Черна котка пази Диляна Попова от уроки напук на всички суеверия, узна HotArena.


Моделката и актриса от над половин година се грижи за котето, а то й отвръща с много пакости, гальовности и типични за вида лудории.


Багира


Котето носи името Багира. Кръстено е на черната пантера от историите за Маугли на Киплинг. По признание на самата Диляна то е намерено миналата година през септември. Било е самичко и самотно на плажа. Намерили го там с Борил - сина на моделката и на актьора Асен Блатечки. Това се случило точно около седмия рожден ден на малкия Борил. Котето си дошло с гальовната си чернота и името. Вярва се, че ако се грижиш за черна котка, която сама си е дошла при теб, щастието ще те сполети, а злото ще бяга надалеч.


Статуя


У дома на Диляна в София Багира има любимо място – върху кафеварката. Там стои като древните статуи на египтяните от времената на фараоните. Вчера дори Попова си пусна стори – кратък видеоклип в Инстаграм как котето е окупирало кафеварката и стои на стража. А под нея Диляна шеговито написа: „Някой иска ли я тази статуя“.

 

Диляна има и куче шпиц, което явно е приело Багира, макар с порастването котката да показва все по-често ноктите си и да открива различни начини за употребата им, пише Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени