Диляна Попова, Никол Станкулова и Деси Зидарова се включиха в благотворителен търг в навечерието на Коледа

20 Декември 2013, 09:15


Да бъдем по-добри на Кледа, но да не забравяме, че децата имат нужда от нас през цялата година, с тези думи Ива Механджйска постави началото на първата по рода си благотворителна инициатива на фондация „Аз Съм”.


Популярни личности, между които Диляна Попова, певицата Камелия Воче, Йоко Захариев, Мисис Вселена Елеонора Манчева, Мисис България Александра Феодорова, синоптичките  Никол Станкулова и Деси Банова, модела Катя Пенева, Мисис баба Капка Амзина, Деси Зидарова и двете и деца дариха  по една своя вещ в Коледения  аукцион.


Представянето им бе поверено на актьора Силвестър. Всички те се обединиха в името на една кауза, да дарят светла и уютна Коледа на деца лишени от родителски грижи от домовете в София, Дупница и Долна Баня, като и дома за деца и младежи с умствена изостаналост в село Згалево.


Пръстена на Никол Станкулова, който й е носил най- много успехи, роклята на Деси Банова, бутиковата чанта на Диляна Попова, ръчно рисуван шал  на Деси Зидарова, перлено колие на Елеонора Манчева и красива картина предоставена от Капка Амзина, бяха само част от предметите любезно предоставени от звездите за аукциона. Камелия Воче предостави за децата от домовете любимата колекция книжки на сина й, и посвети своя песен на всички деца, като припомни с нея, че децата са бъдещото ни.


Каузата „АЗ съм с теб ... на Коледа”  има за цел да подари на децата от домовете един истински празник . С набраните средства ще бъдат покрити нуждите на домовете и ще бъдат закупени коледни подаръци за децата. За да усетят топлината на Коледа те ще получат празнична вечеря предоставена от Lidl и неговите служители.


Вещите на звездите, които не бяха продадени  ще бъдат пуснати в сайта на фондацията www.imfoundation.eu  ,за да могат да се наберат допълнителни средства за каузата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени