Димитър Бербатов развежда брат си (Вини жена му за дрогата и аферите)

04 Октомври 2014, 11:00


Най-популярния български футболист Димитър Бербатов развежда брат си Асен. Звездата на Монако е твърдо решен да вкара брат си в правия път, след серия скандали свързани с него, научи HotArena.net.


Футболистът и брат му от доста време са в смразени отношения, въпреки че Бербо продължава да му оказва финансова помощ. Повод за разрива между двамата братя се оказа Димитричка—съпругата на Асен Бербатов.


Брюнетката, която наричат „Мима Улавата“ има цял куп афери из Благоевград. Освен това репутацията й далеч не е на примерна съпруга.Чичо й търка наровете в Уганда за източване на банкови карти, а баща й изчезнал преди години в Испания, уж за работа, а забравил да се върне. Под влиянието й пък Асен Бербатов тръгнал по кривия път и се забъркал с неподходящите хора.


Именно последното накарало Бербатов да сложи картите на масата и да каже „Развод или ще те оставя без подкрепа“.


„Асен да се раздели с жена си, или ще спра да му помагам“, заплашил Бербо при последното си идване в България. Той дори отказвал да се срещне с него.


Припомняме ви, че Асен Бербатов има сериозни провинения и е на път да влезе в затвора. Братът на футболиста бе изловен през 2012 година да продава дрога, а през януари тази година, бе арестуван да кара без книжка, след партито за рождения ден на футболиста, пише „Всеки ден“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени