Ето я жената на Ути!

997
07 Февруари 2021, 13:10


Когато не е на снимки за готварското си предаване, Ути Бъчваров е изцяло отдаден на двете си невръстни дъщери – Далия и Ружа.

Той редовно ги извежда на разходка, а ги кара и на ясла. Миналата седмица ги повози и на такси, та да добият впечатления и от този вид транспорт. Близначките обикновено пътуват с пикапа на татко си и обиколката из София с жълт лек автомобил беше ново преживяване за тях.

Докато Ути махаше с ръка на улицата, за да спре такси, щерките му стояха на заснежения тротоар с майка си Мария. За любимата на 50-годишния актьор се знае малко, защото тя упорито избягва светлините на прожекторите. Двамата живеят под един покрив повече от 15 години, а в края на август 2017-а станаха родители. Семейството обитава малка кооперация на централната столична улица „Стара планина”.

Когато до Ути най-сетне спря едно такси, елегантно облечената Мария даде указания на Далия и Ружа как да се държат, щом се качат в автомобила. Двете момиченца, които си приличат като две капки вода, носеха еднакви жълти якета, но различни на цвят ботуши и шапки. Водещият на „Вкусно” настани децата на задната седалка, а после до тях седна и майка им. Самият Бъчваров се кютна отпред - до шофьора.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОФ стига вече, че сте досадни много
преди 2 месеца
0
Само тъз незнайната никому не бяхте слагали с чаша в ръка ? Нещо обсебени ли сте от този вид снимки, за лечение ли сте, параноя ли ви гони ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени