Ето какво прави сега пребитата Сани Алекса! Вече се възстанови, намрази мъжете и премина на жени (ФОТО ФАКТ)

4047
17 Януари 2018, 16:43


Сани Алекса изглежда напълно възстановена физически от поредното пребиване, което й метна бившият й приятел от Швеция – Сами Кей. Тя се бори и с психическите си травми, като недопуска мъжко присъствие около себе си, научи HotArena.

 

Наш читател ни информира, че Сани вече има афинитет към жени. В подкрепление на този факт той е прикачил фото, на което певицата изглежда доста близка с друга пищна дама.

 

Естествено съществува вариант те да са просто приятелки, но психолозите отдавна са констатирали, че жени, които са били жертва на домашно насилие от страна на мъже, в последствие започват да изпитват отвращение от силния пол и преминават в другата крайност.

 

Напомняме Ви, че Алекса след последното посегателство призна публично, че многократно преди е ставала жертва на приятеля си Сами Кей и неговите мощни тупаници. В своя защита шведът сподели, че Сани е обичала чашката и често превъртала психически. Дори въпросният последен път, когато уж я е набил, тя се е напила безпаметно и е паднала по стълбите. Тогава е решила и да го изнудва – отишла с брат си и баща си да му искат пари, за да си мълчат, че уж я е пребил.

 

Не се знае точно какво стана с казуса, но със сигурност Сани излгежда видимо доволна и се забавлява в момента.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени