Ева Веселинова се радва на пълни памперси

30 Юни 2021, 11:00


„Пълният памперс е най-голямата радост за мама, защото знае, че сме здрави и растем!”, казва от името на децата си прясната майка Ева Веселинова.

 

„Щастието е с децата ми тук и сега! Вярвам, че на всеки човек му се дава толкова, колкото може понесе. На мен се е падна цялата тази тежести отговорност, затова няма да се оплаква. Ако кажа, че има само хубави моменти, ще излъжа. Но си заслужава всяка умора, стрес и саможертва. Не си представям живота, ако някое от двете ми слънчица липсваше!“, споделя Ева, цитирана от „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Караконджула
Преди 1 година
-5
Ох, котьо! Само да ми падне и тя ще трябва да слага памперс!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
-3
Застаряваща жена, родила близнаци, хрантутена и бутан от някой богат чичко, не мерси! Има толкова млади, напъпили хубави девойки, че тази на никого не му е притрябвала. Нека там да си души насраните и миризливи гащи и да не ни занимава с персоната си. Един нормален българим цял месец трябва да работи, за да платити разходите само за една платена статия в това забутано онлайн-издание Каканашарена. Като преброим колко много имиджови статии излизат за тази женица в знайни и незнайни издания се питаш, от къде тази женица вади тези парици за полиране на имиджа…
Фигаро
Преди 1 година
-2
Аз от край време разправям, че фекалиите, урината и кожите са най-голямото щастие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени