Фалшива реклама с Никол Станкулова изпраща в токсикология

10 Януари 2022, 10:00


Социалните мрежи са залети с реклами на опасен препарат за отслабване, който се рекламира от Никол Станкулова. Красивата синоптичка не е дала съгласието си за използването на лика и името й, но въпреки това менте промоцията набира все повече популярност, като много млади момичета й се доверяват.

Продуктът за отслабване съдържа бета-хидроксимаслена киселина (β-хидроксибутират) и се използва като последна линия терапи при Паркинсон и Алцхаймер. Продуктът е силно опасен за здравето. „Уикенд” научи, че няколко млади момичета са потърсили лекарска помощ и са се озовали в токсикологията на столични болници. Състоянието на девойките вече е стабилно, но са били доста зле, разкриха източниците ни.

Самата Никол се оплака пред последователите си в социалната мрежа, че в интернет се въртят измами с нейния лик. Абсурдната реклама промотира препарати за отслабване с лика на Никол и трупат пачки на гърба на младата майка, която е бясна, че замесват името със съмнителен препарат, който е опасен за здравето.

Самата Станкулова никога не е спазвала диети, като най-много е тежала по време на двете си бременности, около 65 кг, а след ражданията е възвръщала старото си тегло от 55-56 кг. без никакви режими и препарати за отслабване. В Нова тв се носят слухове, че тя е булимичка и повръща след хранене, като така поддържа слабото си тяло, но тя самата отрича твърдението, че прибягва до такива крайни методи и уверява, че дължи тялото си на добрите си гени и малкото храна, която поглъща. Красавицата често е обект на измамници, които използват името и лицето й без позволение. В менте рекламите Никол винаги промотира препрати или хапчета за отслабване, макар тя самата никога да не е била пълна. Повечето от тези сайтове са регистрирани на места, където Интерпол не може да ги разследва.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени