Фолкът живее в мир с бившите: Мъжът на Елвира - кум на сватбата й с новия, Коко купил апартаменти на Емилия и Анелия + още истории..

07 Август 2021, 17:23


През седмицата се разбра, че Ивана е взела на работа бащата на дъщеря си, с  когото се разделя още преди да стане известна. Светските хроникьори на Телеграф твърдят, че това по-скоро е правило, а не изключение. Макар да има и доста примери за вражда и омраза.

Митичният преди години сваляч на поп-фолк звезди Коко Динев продължава да поддържат добри отношения и в съвремието не само с майките на децата си, но и с тези, от които няма наследници.

Със сигурност има поне една песен посветена на Коко Динев и тя е „Обичай ме“, призив, който не успява да се сбъдне за дълго. По това време Коко Динев е с Емилия,  която си му е най-голямата тръпка. Хроникьорите твърдят, че Анелия също била влюбена в него. И понеже той си падал по тънката част, то между него и Анелия пламва страстта. Според мълвата, двамата срещнали погледи точно когато тя пеела „Погледни ме в очите“ и той я погледнал. Веднага след това последва бурна връзка. Емилия се оттеглила и Анелия се омъжила за Динев, под натиска на Мая Илиева, жената на Георги Илиев, която го накарала да навие Коко да вземе Анелия за жена. След време се развеждат, а Коко и Емилия се събират отново. И двете певици имат деца от Коко Динев, и апартаменти като подарък. Говори се, че и други певачки са се уредили с жилища на аванта, без да раждат деца на бизнесмена.

Що се отнася до Ивана, то тя повери на бившия си съпруг Валентин Димитров да изработи декори за концертите й. А иначе автор за това е дъщеря им Теодора. Ивана и Валентин се разделят преди тя да стане известна и дълги години не могат  не само да се погледната в очите, но и една дума да си кажат. Но годините си текат и в крайна сметка Ивана станала работодател на майстора от Айтос.

Най-добър пример за стабилна връзка с бившия сякаш дават Десислава и Галин. В  момента бизнесменът е женен за Галена, но пък поддържа отлични отношения с Десислава, която от своя страна е в прекрасни отношения с Галена. Двете даже направиха обща песен.

Подобен е случая с две големи прими - Лили Иванова И  Богдана Карадочева.

На последната първият съпруг е Здравко Радоев. Имал е връзка с Лили Иванова по времето когато морето на младостта я взима в горещите си длани. После Лили Иванова го изоставя Заради Иван Пеев. С Радоев обаче продължава да поддържа добри отношения, както и с Богдана Карадочева.

Елвира Георгиева задмина всички. При нея  така се случи, че кум на втория й брак стана първият й съпруг. Димитър Рачков понякога вечеря с бившата си Христина Апостолова. Двамата са заедно с децата си и с настоящите си половинки.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени