Гала си връща фамилията на бившия си

5181
24 Май 2016, 12:00Тв водещата Гала връща фамилията на бившия си след развода. Пикантната клюка обиколи родния хайлайф, след като покрай бала на дъщеря си, двойката видимо е затоплила отношенията си, видя HotArena.Мълвата носи, че доскоро двамата въобще не си говорели. А Гала дори съдела бизнесмена за издръжка.Той от своя страна я обвинявал за фалита си, както и за факта, че е оставила две деца без баща–тяхната дъщеря и детето на младия Стефан.

на фона на всичко това изглежда доста странна една малка подробност — Гала носи фамилията на мъжа си. И то след развода, пише "Шоу".През 1996 година, след като се жени за Константин Будев, Гала резонно носи името на съпруга си. След развода с него през 2005 година си връща моминското име–Гала Георгиева Пенева.

И само година по-късно–през 2006 отново си връща брачната фамилия–Будева.

Най-странното е, че това се случва в годината, когато праща обидния SMS на съпругата на Стефан Росица: „Ти си злобна и пошла, затова мъжът ти е при мен, а не при теб”.


В крайна сметка Стефан и Гала заживяват заедно и са неразделни вече 10 години, но при все това, досега не са се решили да се отправят към олтара.


Гала постоянно афишира любовта си към него, което буди и немалко любопитство по отношение на въпроса–защо е върнала фамилията на бившия си мъж в документите си за самоличност след развода?Според някои, Гала изпълнява просто молбата на дъщеря си Мари, а според други, се опитва да възпрепятства проверка, която да установи завършила ли е висше образование.


Трети пък смятат, че зад това стоят скрити материални интереси, тъй като Гала е известна с пресметливостта си.

Една от най-скъпите водещи в тв ефирът е толкова стисната, че дори я наричат „Чичо Скрудж” зад гърба й.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени