Галя от „Хелс китчън“ едва свързва двата края

3538
11 Април 2020, 18:00


Изключително бедно живее симпатичната готвачка от „Хелс китчън“ Галя Маринова, научи „Галерия“. Възпълничката любимка на шеф Виктор Ангелов живее в стара къща в с. Гулянци заедно с двете си момичета – на 5 и на 8 годинки. Няма информация кой е бащата и в какви отношения са с Галя, но според запознати началната учителка сама се справя с отглеждането им.

 

28-годишната участничка работи през зимата в СУ „Христо Смирненски“ в селото, а през лятото - като готвачка по морето, за да свърза двата края. Учениците й я обожават, а колегите й я уважават и хвалят, че има добър подход към децата.

 

За разлика от останалите състезатели в „Хелс китчън“, мечтите на Маринова не са да управлява свой гурме ресторант. Тя е далеч по-скромна – пожелава си един ден да стане шеф готвач и да има собствена кухня за бързо хранене.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оппаа
преди месец
-6
уууууууу шопара , дано момичетата и да не приличат на нея, а на таткото или татковците , кой знае...На тази снимка сигурно е на 15, жалко е млада жена на 28 години да изглежда по този начин, ууу ма , брееее, дииии, а така ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жълто та лайняно
преди месец
-2
знам че има хормонални проблеми и се бръсне и още никой не се е прежалил да я оплоди ...последната ,, ФАНТАЗИЯ,, пред колегите и беше че е взела шофьорска книжка....прекарва колегите и началството когато и както може ...и не само тях ОЩЕТИЛА Е шофьора на буса плевен до гулянци три месеца, уж че пътувала с карта, ....ай ходи и разследвай не е ли верно . ЖУРНАЛИСТА, ТЯ СИ Е ТЯ, А ТИ си всичко друго но не и журналист .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЗАПОЗНАТ И ПОТРЕСЕН
преди месец
-1
Ало журналиста, Гулянци отдавна не е село или само софия се води град, ТО БИВА НЕГРАМОТНОСТ ТО БИВАТ ИЗМИСЛИЦИ В ТАЯ НОВИНА, АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ. ТЯ ПЪРВО НЕ ЖИВЕЕ В ГУЛЯНЦИ,,ВТОРО НЯМА ДЕЦА, ТРЕТО МНОГО ЛИ Я УВАЖАВАТ КОЛЕГИТЕ СЛЕД ПРИСВОЯВАНЕ НА ПАРИ ОТ КОЛЕКТИВА ЗА ДАРЕНИЕ НА БЕБЕ НА КОЛЕЖКА КАК МИСЛИШ? ПРЕДИ ДА ХВАЛИШ ПЪРВО СИ РАЗМЪРДАЙ ЗАДНИКА.....И В ПОСЛЕДНИЯ АБЗАЦ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ ,,, мечтите на Маринова не са да управлява свой гурме ресторант.... пожелава си един ден да стане шеф готвач и да има собствена кухня за бързо хранене,,,- и ти си неграмотен колкото любимката си грамотна....айде със здраве и все така я шляпай през просото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
жълто та лайняно
преди месец
-1
знам че има хормонални проблеми и се бръсне и още никой не се е прежалил да я оплоди ...последната ,, ФАНТАЗИЯ,, пред колегите и беше че е взела шофьорска книжка....прекарва колегите и началството когато и както може ...и не само тях ОЩЕТИЛА Е шофьора на буса плевен до гулянци три месеца, уж че пътува с карта, ....ай ходи и разследвай не е ли верно . ЖУРНАЛИСТА, ТЯ СИ Е ТЯ, А ТИ си всичко друго но не и журналист .
това е важното
преди месец
-1
Копипейс от пет през десет преписвача.....важното е че списвача на новини си е взел заплатата ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dalina
преди месец
0
Написаното тук е или свободно съчинение тип налучкване в тъмното или любимката е успяла да заблуди всичко живо за собствената си личност.НЕ БЕШЕ ЛИ от село Гиген, не твърдеше ли на ляво и дясно, че си е купила жилище в Плевен ??? Децата си явно ги държи в пълна тайна ??? ...Живее бедно ЗИМАТА с учителска заплата , ЛЯТОТО работи на морето.....,, !!! ЛЮБИМКАТА-а , САМО ТАКА СЕ ВЪРВИ НАПРЕД С ПРАВИЛНИТЕ ХОРА. УСПЕХ , МАЧКАЙ ! ДА ЖИВЕЯТ ИГРАЧИТЕ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени