Гъзария: Сашо Кадиев задръсти цяла улица заради тузарската си мазда

4072
19 Януари 2020, 13:00


Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви „Преди обед” трепери над тузарската си мазда, а онзи ден, минути след ефир, той предизвика огромно задръстване заради нея, видяха парараците на „Уикенд”. Синът на Катето Евро спря колата си пред входа на телевизията и отвори багажника, за да натовари в него няколко торби с покупки за вкъщи. Между тях имаше и цял стек с кенчета на „Кока-кола”.

Кадиев се разходи няколко път до редакцията и обратно, за да пренесе един по един багажа си. Докато носеше последната покупка – стека с безалкохолната напитка, забеляза, че боклукчийски камион се опитва да мине покрай него. Сашо бързо метна стековете в багажника и разпери ръце към шофьора. „Чакай, чакай!”, разкрещя се водещият и ужасен наблюдаваше опитите на водача да маневрира в тясното пространство на пътя. „Има пет пръста разстояние, не можеш да минеш, ще ме отнесеш. Ей сега, товаря и тръгвам”, палеше се артистът и сочеше с пръст към отворения багажник на колата си. След като успя да задържи камиона, Сашо бързо подреди вещите в багажника си, метна се на шофьорското място и даде газ към дома си в Кокаляне. Въпреки че задръсти улицата, никой не му се разсърди – всички със смях наблюдаваха шоуто на Кадиев.

Преди да се сдобие с тузарското возило, Сашо сменяше автомобилите си всяка година. От 5 години обаче не се разделя с  любимата си „Мазда”, за която се изръси с 50 000 лв. Водещият може да си позволи по-луксозни придобивки, тъй като тъче на няколко стана. От 7 години Кадиев е един от водещите на „Преди обед” в партньорство с Деси Стоянова. Освен от театралните му роли и филмите, синът на Катето Евро е известен още и като водещ на шоуто „България търси талант”. За разлика от майка си, която е известен бохем и през широките си пръсти профуква всичко, Сашо живее пестеливо и отговорно и избягва всякакви излишни разходи.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
Преди 1 година
-2
артистът ????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
Преди 1 година
-1
Тузарско возило, за 50000? Бая народ може да си позволи лизинга на подобна кола, не виждам кое му е "тузарското".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени