Грубо! Цитиридис зарязал бившата си пред олтара

2238
27 Февруари 2020, 17:00


Николаос Цитиридис можеше да не е ТВ водещ, а послушен съпруг и домошар, узна HotArena.


26-годишният грък е бил на крачка от брака с бившата си приятелка, но в последния момент бил отбой, буквално пред олтара. Покрак сполетялата го слава, пред вратата му се е извила опашка от дами, още повече, че и той не крие семейното си положение на необвързан мъж. В момента единствената дама, която владее сърцето му, е котката му Карма. 


А бившата му половинка Моника е била част от живота му в продължение на около 2 години, а социалните мрежи пазят доказателства за голямата им любов - снимки, на които влюбените се целуват страстно. 


Само на 20 години Цитиридис предложил брак на приятелката си. Влюбеният журналист подарил годежен пръстен на изгората си, но когато нещата станали твърде сериозни и годеницата му започнала да организира най-важния ден в живота си, Нико подвил опашка и офейкал на косъм от сватбата.


"Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата... Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Това въобще не е за мен. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", признава водещият.


Междувременно, за няма и месец 26-годишният грък рязко е повишил стандарта си на живот, откакто изгря в новото вечерно шоу. Той вече е напуснал скромната си гарсониера  и си е позволил по-скъп апартамент под наем, пише Ретро.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
''новинка''
Преди 1 година
0
гОлЕм праз.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
55
Преди 1 година
-2
Няма нищо лошо, ако развалиш годежа си и се разделиш. Още повече ако годежа е е случил скоро след започването на връзката и е надделяла страстта и глупостта. Един умен човек, ако след време прецени, че е постъпил наивно правилното е да сложи край на тази връзка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да
Преди 1 година
-2
Много ясно,кой се жени на 20,приятелката му като е била по-голяма нормално да дава зор ама кой й е виновен че си е хванала по-малък
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени