Хотел „Маринела" не спира с благотворителните жестове! Осигурява помощ за семействата на медици, загубили живота си заради ковид

432
04 Януари 2021, 14:19


Хотел "Маринела" не спира с щедрите си жестове в тежките условия на пандемията от коронавирус, узна HotArena.


Предвид усложнената обстановка с Ковид, столичният хотел “Маринела” разширява своята благотворителна дейност. Дружеството подкрепи активно кампанията „Благодаря Ви, че Ви има“ и от Декември започна да приготвя топъл обяд за медиците от първа линия.


За коледните празници хотелът реши да поднесе жест към понеслите най-тежка загуба в борбата срещу ковид. 


“За нас, саможертвата, която тези хора правят и риска, който поемат, за да  ни лекуват и спасяват ежедневно, е наистина вдъхновяваща и всяваща огромен респект. Това  е идеята на нашия жест - искаме сто семейства да знаят, че седем дни през лятото ще бъдат очаквани и посрещнати от нас. Важно е да покажем, че саможертвата не е забравена и ценим усилията на медиците ни. Туристическият бранш също претърпя огромни загуби, както в никога досега, но решението за нас е в съпричастността и единството”, коментира екипът.

 

Кампанията ще се осъществи съвместно с инициативата “Благодаря Ви, че Ви има”  и двата екипа  ще  се опитат  да върнат усмивката на лицата на тези семейства,   преживели  тези тежки  загуби. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 2 седмици
0
Вашият сайт е една долна подлога, обслужваща интересите на крадци, за пари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени