И Миглена Ангелова се писа психолог

19 Ноември 2023, 15:00


След фолк певиците Кали, Цветелина и Райна и скандалната манекенка Зорница Линдарева, мадам Искрено и лично – Миглена Ангелова, също хвърли око на модерната напоследък професия на психолога. Тя е завършила онлайн университет в Русия и вече е дипломиран психолог с цели 3 специалности, писа  „Уикенд”.

 

„Приятели, бързам да се похваля! Съобщиха ми оценката от държавния изпит по „Практическа психология”. ОТЛИЧЕН! Вече съм дипломиран психолог. И съм ама мнооооого добра!” С тези думи Миглена Ангелова съобщи във Фейсбук за своята нова професионална квалификация. Фенове се втурнаха да я поздравяват, някой се пошегува, че госпожата ще има много пациенти, а самата тя обясни, че в тази област няма пациенти, а хора, които работят върху своите проблеми.

Във Фейсбук телевизионната звезда от недалечното минало пропуска да съобщи кой университет е завършила, но го е направила в своя собствен сайт. От него става ясно, че учебното заведение, което й е дало квалификацията, е базирано в Русия – страната, в която амбициозната новопроизведена психоложка е завършила и своето средно образование още по времето на Съветския съюз. Университетът се казва Международен онлайн институт по психология SMART.

Бившата тв водеща се хвали, че има цели три специалности, получени там. Първата е практическа психология, получена преди броени дни. Проверка на „Уикенд” на сайта на университета показа, че обучението по нея е с продължителност 14 месеца. Втората специалност е бизнес психология, която според информацията на сайта, се учи в рамките на 8 мосеца, а третата – гещалт терапия (което Миглена Ангелова на сайта си е написала не с „щ”, а с „шт – „гешталт”); както при практическата психология, обучението тук е 14 месеца. Гещалт терапията насърчава към откриване на собствен смисъл, поставяне на собствени цели и правена на лични избори, разглеждайки човека като съчетание от психични, емоционални, физически и сетивни процеси, проявяващи се в конкретния момент. Миглена Ангелова обещава след Нова година да започне практически да прилага новите си знания и способности, като обяви график за записване за консултации. Тя твърди, че провежда терапия на безсъние, тревожност, паник атаки, страх от промени, обучена е в конструктивното целеполагане и справянето с кризи.

Известно е, че родената в Русе Миглена е прекарала голяма част от живота си в Русия по времето на СССР. Тя е завършила там гимназия, приета е във филиал на Ленинградския университет в Коми, но след това се мести в България. От съветския университет се мести във Великотърновския, специалност Руска филология. След години прави магистратура по журналистика в Софийския, а вече е и психолог. Амбициозната брюнетка споделя, че от сега предвкусва бъдещия си успех в новото амплоа.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лъвица
преди седмица
0
Дипломирана баба-пенсионерка, голям праз!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коци
преди седмица
0
Къде е завършила? Курс?! Боже…. Смешна работа. Това, че си завършила някакъв курс не те прави психолог. Затова се учи цял живот. Тя не й спира устата. Нервите й са зле и е супер нарцистична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени