Ирена Милянкова остана без мъж и без работа

25 Декември 2019, 13:56


Ирена Милянкова минава през тежки житейски трудности през последните месеци, узна HotArena.


Красавицата за пореден път се е разделила с втория си мъж Николай Чолаков като се говори, че двамата са се развели съвсем официално и връщане назад няма. Докато с брокера на имоти бяха заедно, тя навсякъде се представяше с неговата фамилия. Днес тя предпочита бащиното си име, с което стана и известна.


Самият Никола също е написал в профилите си в социалните мрежи, че вече е разведен. Ирена отдавна не се е показвала с доскорошния си любим, а той пък изцяло се е преместил в Гърция и рядко се прибира. 


Той се занимава с продажбата на луксозни недвижими имоти именно в южната ни съседка, което налага да прекарва почти цялото си време там. Прави впечатление, че брокерът се опитва да се помири с Милянкова. Той харесва и коментира почти всяка снимка, която тя качва. Милянкова обаче не коментира и не реагира по никакъв начин, което навежда на мисълта, че Чолаков е виновен за раздялата им. 


Още в началото на тази година двамата имаха проблеми в брака си, а моделката дори замина за родния си Разград, при майка си. Малко след това двамата си дадоха втори шанс, но очевидно и този път не са могли да излгадят взаимоотношенията си. 


Освен любовни терзания, Милянкова изпитва затруднения и в професионален план. Докато беше омъжена, тя работеше като брокер в агенцията, към която е и той. От около 3 месеца обаче не фигурира в екипа на компанията. За да изкарва някакви пари, майката на 6 деца продължава да заработва като модел, но ангажиментите й са спорадични и не й носят чак толкова пари. 


През есента тя се похвали, че е записала да учи педагогика в Софийския университет, но дори и да си е намерила работа по специалността, заплащането в тази сфера не е особено високо. Един от малките й сигурни доходи са издържките, които получава от бащите на шестте си деца. С Никола са родители на 2 дъщери, а от Чолата има 4 деца, пише Галерия.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ХАСАН
преди 3 години
-2
Тая без мъж и работа няма да остане, все пак владее добре най-старата професия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 3 години
-3
Децата са най-хубавото нещо на света, но никоя жена не трябва да има повече деца, отколкото е в състояние да гледа/ издържа сама. В крайна сметка ти не ги раждаш заради издръжката, а заради самата себе си, защото ти искаш и във всеки един момент трябва да си готова да се справяш сама ако се наложи. А доста често се налага.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени