Иво Аръков с премеждие на Орлово око

05 Май 2022, 20:43


Актьорът и тв водещ Иво Аръков вече не крие любовта си с хубавата Габриела, която впечатлява с пищната си пазва, видя HotArena.


Двамата се насладиха на интересен уикенд задно и решиха да направят последователите си съпричастни с преживяването. 

 

Напоследък Аръков се е вживял в ролята си на инфлуенсър, а изглежда и неговата приятелка има такива амбиции, затова се подлагат на какво ли не, ако това ще им донесе малко лайкове. Такъв пример дава самият Иво, който е премръзнал по време на последните прищевки на гаджето си.

Иво и Габи решили да се отбият до панорамната площадка "Орлово око"  и да си направят няколко снимки на това популярно място за профилни снимки в мрежата. 


"Първото ми впечатление е от изключително тесния път, който ми напомни за Тибет, не че съм бил, но просто така си го представям, което е “много мило”, имайки предвид, че ни е на една ръка разстояние и не е нужно да ходим до там!

Второто е, изключително любезно подпийналите шофьори, които ти предлагат да те метнат с джипа до върха, ако преди това не те метнат другаде! И третото е, докато се редяхме на дългата опашка за снимка на леко люлеещата се платформа, колко съпричастни (мъжки) лица срещнах, че е твърде студено днес да се инфлуенсва! Затова поставям това тук! Да лайквайте, шервате и коментирате, за да съм сигурен, че този студ не е бил напразен! Вие сте моят смисъл и надежда", гласи саркастичното обращение на Иво към последователите му, пише България днес. 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени