Изненада: Ани Цолова е пред фалит, пак сменя професията

4257
10 Април 2021, 15:12


Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа „Уикенд”. Бившата тв звезда е толкова сериозно закъсала за клиенти във фирмата, която отвори преди малко повече от 3 години, че е решила да се насочи към нова професия. Тя е започнала да озвучава аудио книги.

Наскоро фирмата, в която Ани е сключила договор за озвучаване на книги, пусна реклама с лицето на бившата партньорка на Виктор Николаев в „Здравей, България”. Във видеото тя прочита няколко реда от книгата, приканвайки хората да си купят целия запис. Бившата тв звезда се справя доста добре с озвучаването. Не може да се каже, че е на нивото на еталона в тази професия в страната ни – актрисата Гергана Стоянова, но с още малко репетиции може и да я достигне. Още като журналистка Цолова е получавала награди за правоговор и отлична дикция. Сега отново залага на това свое качество в опит да свърже двата края.

Бизнесът на звездата от доста време буксува. В края на 2018 г. водещата създаде фирма, в която да обучава хората как да се държат пред камера, как да дават интервюта и как да правят успешни презентации. В портфолиото й мога да се видят имената на много големи компании, които обаче поне от около година не са търсили услугите на новата бизнесдама. От месеци тя не провежда обучения, твърдят запознати. Заради кризата около пандемията последното, което фирмите правят, е да обучават кадрите си как да дават интервюта и да правят презентации. Това са първите разходи, които са орязани от бюджетите им още на старта на пандемията през март миналата година. Оттогава досега Ани Цолова трудно се справяла с парите. В опит да напомни за себе си тя даде преди няколко месеца голямо тв интервю, но това не й е помогнало да закрепи положението.

В крайна сметка Цолова се разровила за допълнителни ангажименти. Един от тях е четенето на аудио книги, което напоследък е много популярно сред звездите. До момента са го правили единствено актьори, а водещата е първата дама извън тази професия, която застава пред микрофона, за да запише цял роман. 
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бай хой
преди месец
0
А когато лапаше парички ....да прави имидж на политиците.....по нова телевизия??????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди месец
-2
Полата й е потрес.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?? До "Абе"
преди месец
-2
Да логично е да не ни интересува. Не е "звезда" буквално,но на фона на "плеада" наши " ВИП " "звезди"и "комети"/ да не ги изреждам,че ще ги рекламирам/ Анна Цолова може да се каже,че "блести". Клюката не е за нас ,а за "душичките",които доволно щастливи,ще потъркат копита злорадствайки радостно ,че тя може да "фалира".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Много бизнеси фалират,хората започват други,тя не е изключение само защото е била у телевизорО.
абе,
преди месец
-3
Каква "звезда" е Ани Цолова и защо трябва да ни интересува?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени