Жартиери и дамски чорапи – неустоима комбинация

255
16 Декември 2021, 12:00


В гардероба на всяка една жена обезателно трябва да има поне един чифт чорапи с жартиери. Но отношението към носенето на такъв тип дамски чорапи е доста различно. За някои това е лукс, а за други жени е истински тест, защото се изискват специални умения, за да се носят правилно чорапите с колан тип жартиер. Ако съумеете да се научите как да използвате правилно този женствен елемент от облеклото, то тогава със сигурност ще се радвате на секси визия, с която определено ще се харесате на желания мъж.

Широкият колан за жартиер не е само красив аксесоар за съблазняване. Той може и да има практическа функция – да хване чорапите здраво в горната част. За да не се притеснявате от носенето на жартиери с дамски чорапи удоволствие, а не да се притеснявате. От БулБел ви  предлагаме да запомните основни правила за това как да ги ползвате:

  1. Коланът жартиер трябва да е избран правилно, за да не се усуква. Някои модели се продават в компект с дамски чорапи, а в други случаи си ги избирате отделно. Когато подбирате, уверете се, че има четири връзки в долната част. Те са необходими, за да захванат от двете страни чорапите и да ги фиксират добре.
  2. Ако си вземате отделно колан с жартиер, вземете със себе си и чорапите и изпробвайте. Преди да излезете, разходете се вкъщи няколко минути, за да сте сигурни, че коланът ги държи достатъчно добре.
  3. Коланът и вашите дамски чорапи трябва да са в хармония с бельото ви и е добре да са направени от същия материал. Това важи и за цвета.
  4. Важно е също знаете какви дамски чорапи са необходими за колана. Изберете такива с широк кант, защото той много по-лесно ще се фиксира на жартиера. Също затяжките на колана жартиер трябва да са достатъчно стабилни, може и да ползвате метални скоби, ако нямате алергия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени