Жененият Джаро чака бебе от любовница! Ваня ражда до месеци (Билалов не планира развод с японската си съпруга)

12 Ноември 2015, 15:00


На 50 години Михаил Билалов с трепет очаква бебе, но не от съпругата си, а от любовницата си, разбра HotArena.

 

Актьорът, когото всички познават като Джаро от „Под прикритие“, вече мисли да обзавежда бебешка стая в дома си. Любовницата му Ваня Николова, сценаристката на хитовия сериал, с която са заедно от две години, е бременна. Детето ще бъде трето за Билалов, който вече има две от законната си съпруга – японката Санае. Тя живее в Париж заедно с наследниците му и така и не е дала развод на човека, който системно й слага рога. Това обаче не пречи на Джаро и приятелката му да гледат на света през розови очила, увлечени в мечти по бебето, което очакват, пише „Всеки ден“.

 

Между другото, говори се, че той имал и друго незаконно дете, за което обаче не искал никой да знае. Момиченцето живеело в Париж и Джаро отдавна бил прекъснал връзка и с майка му, и със самото него.

 

Сегашната му изгора Ваня е на близо 40 години и бърза да го дари с наследник, докато все още може. Двамата се запознаха покрай участието на Билалов в „Под прикритие“. Николова е сценарист на първия сезон на култовата кримка. Искрата пламва още тогава, но слабият ангел на актьора е причина отношенията им да станат сериозни много по-късно. Докато съпругата му остана във Франция, за да гледа децата, той се върти около знайни и незнайни хубавици, които скачат в леглото му като в плувен басейн.

 

За негови любовници се спрягат тв водещата Александра Гюзелева – Шани, певицата Ирина Флорин, както и красавицата Весела Бабинова, с която играят в Народния театър. Многократно е засичан в интимни ласки и с непознати хубавици. В крайна сметка обаче решава да остане с Ваня и да пробва на стари години да свие ново семейно гнездо. След „Под прикритие“ двамата работят заедно и в сериалите „Четвърта власт“ и „Връзки“.

 

Интересното е, че в последния сериал Ваня е избрала за възлюбения си роля за неверен съпруг. „Евала! Точно като за него! Сигурно затова играе толкова добре – защото играе себе си“, подсмихват се зад гърба на двойката. Според техни близки обаче сценаристката поне засега е успяла да укроти склонността на актьора да скача от легло в легло. Откакто бил с нея, той се кротнал и не смеел да погледне встрани от правия път. Въпреки това се намират и скептици, които припомнят, че вълкът козината си мени, но нрава си – никога.

 

Ще се роди детето, ще му се порадва малко, после ще се появи някоя нова фуста, ще хукне след нея и ще забрави поредната си голяма любов“, смятат те. Самият Билалов в момента бил твърде зает с вълненията около бебето си, за да дава ухо на подобни злобни подмятания.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени