Карък преследва семейството на Божков (Снаха му Ива изживя истински кошмар)

1340
17 Декември 2020, 19:47


Каръкът продължава да преследва семейството на Васил Божков, узна HotArena.


Снаха му Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си, в която напрежението й е дошло буквално в повече. След като баща й Стефан Софиянски беше приет в болница Токуда след усложнения от коронавирус, ива и мъжът й Антон преживели и битов кошмар. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят с двете си деца, едва не изгорял. За щастие екстремната ситуация била овладяна своевременно и сериозни щети нямало.


Едновременно с това снахата на олигарха призна в социалните мрежи, че й тежи, че е безработна и нито една телевизия не проявява интерес към нея. Ива обаче заяви, че не мисли да сменя амплоато и все още иска да се занимава с журналистика. В момента тя подготвяла самостоятелен проект, който щяла да развива в онлайн пространството. Снахата на Божков разкри, че откакто е напуснала телевизията, ежедневието й е запълнено основно с грижи за двете деца като в момента им помага с онлайн обучението. През ден в дома й идва жена, която да й помага, тъй като не смогва с домакинските задължения. 


Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела не само за изрядната чистота в жилището им, но и за блюдата на трапезата им. 33-годишната щерка на бившия столичен кмет можела да готви само 2 неща: баница и филия с лютеница. Затова и се налагало някой друг да се грижи за трапезата им, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди месец
-1
Софиянска-Божкова журналева,Ивенце,прошлева ти чувала ли си за колелото на Съдбата???? За това за,което тя иска да плащаме нашите пари не я интересуват. Имаме ли,нямаме ли тя по справедливост,ще наложи глобата!!! Живи ,здрави и кураж!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени