Кобилкина на яхта без горнище (Снимка в галерията)

https://hotarena.net/az-jenata/kobilkina-na-iahta-bez-gornishte HotArena.net
Кобилкина на яхта без горнище (Снимка в галерията)

Наталия Кобилкина изстреля поредната си провокация. Този път по изключение тя не е свързана с някоя крилата фраза или идея във връзка със секса, а с лично разголване, видя HotArena.

Рускинята показа снимка, на която се вижда, че е без горнище на яхта в морето. За добро или зло, тя е направена в гръб, така че не става съвсем ясно точно какво слага в сутиена си знаменитата сексоложка.

За факта, че е без горнище, обаче тя не коментира нито дума. Вместо това говори за природата и методите, чрез които се зарежда с енергия. „Природа е нещо, което много ми зарежда. Когато можеш да се събудиш и да видиш колко прекрасен този живот! Когато се изморена първо се наспивам, второ вкусна и жива храна, трето спорт, четвърто секс, пето разходки, медитации. Това в основата на енергия. Емоции които си позволявам радост, възторг, благодарност, вяра. И ако се появяват тъга, страх, гняв - моля ги да напуснат тялото ми и мислите ми и сменям фокуса”, пише с характерния си български език Наталия, забеляза Уикенд.

3 Коментара

...

преди 3 години

Катъркина никого не интересува.

Коментирай

хм

преди 3 години

Радва се на живота жената, какво толкова! Открила е своето щастие, аз се радвам за нея!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

А аз се радвам за теб, че ти се радваш на това, че тя се радва!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.