Копие на Джизъса: Иво Аръков трака с нови зъби за 20 бона

23 Април 2023, 08:10


Бъдещият татко Иво Аръков е готов за срещата с първото си дете, което ще посрещне с голяма усмивка и нови зъби. Актьорът се изфука с блестящо чене, но вместо похвали, отнесе сериозна критика.

 

Половинката на мачото е в 9-тия месец от своята бременност и се очаква да роди всеки момент. Младата Габриела ще дари Младен от „Съни бийч“ с първа рожба. Двамата с нетърпение очакват появата на новия член на семейството, като Иво е решил да инвестира в усмивката си. Той е подменил здравите си зъби с така модерните фасети, като се е охарчил с около 20 000 лева за новото си чене.

Аръков се похвали с усмивката си на Великден, като първи го поздрави фолкаджията Галин, който се влюби във фасетите му. „Най-добрият начин да напреднете е като започнете“ – написа бившият на Мика Стоичкова под кадъра.

„Брутални зъби. Добре дошъл в клуба“ – похвали го фолк певецът Галин и сложи емотикона на влюбено човече, сякаш Иво е отишъл в групата на обратните. А бъдещият татко видимо е доволен и горд от подновената си усмивка, като не пропусна да отговори на всеки негативен коментар, но не изтри критиката към новата си усмивка.

„Можеш ли да люпиш семки вече или трудно става?“ – пише последовател на звездата във Фейсбук, а той му отвръща обиден: „Жалка е картинката, ако това е всичко,
което те вълнува от моя живот и моето творчество!“.

„Защо се развалят хубавите естествени зъбки, не разбирам“ – пита се друга фенка, а Иво й отвръща, че „хората трудно свикват с хубавото!“.

Младен от „Съни бийч“ вече се сдоби и с нов прякор - Благо Джизъса 2. Фасетите на Аръков наистина стоят като откраднати от Благой Георгиев, който първи си направи такава усмивка, която в момента е хит. В последните години дори и известни личности със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени. При доста от тях ефектът не е сполучлив и изглеждат като коня Росинант.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди месец
0
Чене от Зрънчо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени