Ласкин: Дъртите аут от театър! Стоянка Мутафова го посече: Внимавай какво говориш! (Подробности)

28 Октомври 2017, 13:29


Иван Ласкин може да има малко роли в театъра, но изцепките му са безбройни, узна HotArena.


Устатият Васко да Гама от село Рупча тази седмица си позволи да засегне своите по-възрастни колеги. Той заяви в национален ефир, че един артист трябва да знае кога да сложи край на кариерата си. "Не ги разбирам тези, които искат да играят с бастуни, байпаси и патерици", заяви Ласкин. А срещу изказването му се надигна вълна от недоволство от театралите на достолепна възраст.


Разбира се, веднага всички се сетиха първо за Стоянка Мутафова. Най-възрастната действаща актирса у нас преди дни отново напълни залата с преставлението си "Госпожа Стихийно бедствие". Тя бе помолена да коментира думите на колегата си. "Не ходя с бастун, нито с патерици, нямам и байпас. Но продължавам да играя и хората ме искат. Мен сцената ме крепи, тя е моят живот", заяви актрисата на близо век.


Според Стоянка, Ласкин не е имал предвид нея и другите възсрастни театрали, а само един конкретен, когото не обича от години. Затова и за нея е грешка да прави подобни обобщения, вместо да назове конкретни имена. Мутафова е категорична, че Иван винаги е изразявал уважение към по-възрастните си колеги и се прекланя пред техния талант. 


А Госпожа Стихийно бедствие не може да каже и една лоша дума за семейството Ласкин-Сърчаджиева. Тя е била много близка с Пепа Николова, а сега и с дъщеря й. Освен това, Мутафова е чувала какво ли не по свой адрес, но нищо не може да я засегне така, че дая накарая да слезе от сцената, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
азказах
преди 4 години
0
Един артист трябва да знае кога да сложи край на кариерата си. "Не ги разбирам тези, които искат да играят ВЕЧНО ПИЯНИ, ОЗЛОБЕНИ,НЕКАДЪРНИ, НЕДОВОЛНИ И БЕЗОТГОВОРНИ,МРЪНКАЩИ,ОБИЖДАЩИ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ И НАЙ ВЕЧЕ ГОЛЕМИ ПРОСТАЦИ..."
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фори
преди 4 години
0
Ласкин, не мисли за бастуните, байпасите! Алкохолиците също нямат място на сцената, още повече когато прецакват постановка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени