Ласкин във война с Васил Михайлов! Петко Войвода обидил Алекс Сърчаджиева (Подробности)

17 Ноември 2017, 13:17


Иван Ласкин е във война с бившия си колега Васил Михайлов, с когото години наред деляха една сцена в Театър „Българска армия. Причината за раздора е мнението на Петко Войвода за половинката на по-младия му колега – Алекс Сърчаджиева, узна HotArena.

 

Сашка не е никаква артистка! Ако не беше майка й Пепа Николова, нищо нямаше да стане от нея, никъде нямаше да я вземат на работа”. Това е мнението на Васил Михайлов за водещата на „ВИП Брадър”. Той не си пестял негативите по отношение на чаровната актриса и думите му стигнали до ушите на нейния любим. Както е известно, Ласкин е с доста грубовати маниери, трудно се обижда и най-често смята другите за твърде ниска топка, за да им се връзва. Ахилесовата му пета обаче е неговата половинка Александра. Една лоша дума за нея е достатъчна, за да намрази до гроб човека, който я е казал, писа „Уикенд“.

 

Именно това станало и с Васил Михайлов. В момента двамата бивши колеги не можели да се гледат. Ласкин не се притеснявал да казва директно в очите на Патко Войвода, че му е крайно време да слезе от сцената, че вече няма място в театъра и че трябва да пусне кокала, за да го вземе някой по-млад и кадърен от него. От своя страна доайенът на театъра не се отказвал от думите си за Сърчаджиева и твърдо поддържал тезата, че не той, а тя трябва да слезе от сцената, защото няма качества да бъде на нея. „Да си седи в предаването, там й е мястото, да се лигави за пари”, смятал Михайлов.

 

Говори се, че Петко Войвода бил една от причините Алекс Сърчаджиева да напусне преди няколко години Военния театър, където играеха и двамата с Ласкин. Него го уволниха заради неявяване на работа и системно пиянство, тя пък си тръгна по собствено желание. Според запознати, младата актриса е търпяла много обиди за професионалните си изяви от доайена на театъра. Напуснала, защото заради неговото влияние често се разминавала с ролите, които искала да изиграе.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Калчо
преди 4 години
-1
Не е сбъркал много в коментара си Капитан Петко войвода. Грешката му е в това, че и Пепа не я биваше за актриса, но понеже я няма не иска да говори обратното. Колкото до Александра и Ласкин - те и двамата стават за роли, но на психясали хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 4 години
-3
Що за стока е тази "актриса", щом чете тъпите си реплики за лекетата от Биг Брадър от аутокю. Алкохолизираното и' мъжле скоро ще получи инсулт от фиркане и ще се влачи по земята като същински червей.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени