Латинка Петрова не излиза от фитнеса и на 71! (Актрисата шашнала персонала)

22 Август 2015, 14:25


Латинка Петрова и на 71 години продължава да смайва всички. Актрисата упорито се труди в столичен фитнес, където изумява всички с гъвкавостта си, научи HotArena.


Звездата на Сатирата още в шест сутринта си прави физзарядка. И вече повече от година откакто е заменила упражненията у дома, с модерните уреди в залата.


Петрова събрала погледите на персонала с подвижност и гъвкавост. Освен това е истински пример за дамите на нейната възраст, които се смятат за твърде остарели и са се оставили да се занемарят.

Актрисата не пропуска да порицае и по-младите си колежки. И е категорична, че винаги е подходящ момента за здравословен начин на живот и спортуване.


След 50 години, жените от нас се отказват да спортуват. Интересуват ги единствено жилетките, плетките и манджите у дома“, шегува се актрисата. Самата тя обаче държи и на 70 да е в добра форма и да изглежда добре. Затова и тренира безкрайно упорито в спортната зала.


Не пропускам да се поразкърша, така че после като се погледна в огледалото и да си кажа „Е, има още хляб в тебе“, споделя актрисата. „Аз още се суетя с чанти, прически, кърпички и по две капки парфюм зад ухото. Очаквам всеки ден да ми се случи нещо хубаво и искам да го посрещна добре наконтена“, казва още Латинка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени