Лиляна Павлова в депресия заради скъпи чанти

18 Май 2017, 15:00Любовта на Лиляна Павлова към бутиковите модели на „Шанел” и „Долче и Габана” я превърна в парий за социалните мрежи. Министърката по европейските въпроси открай време е критикувана заради любовта си към скъпите аксесоари, научи HotArena.

Но докато прищевките на първата дама на европейската политика у нас могат да й бъдат простени, то стилът й на обличане не търпи никаква толерантност. И тя бе буквално разкъсана в интернет заради появата си на клетвата на новото правителство.


Министър Павлова, която иначе е безупречно облечена, се появи със зелена блузка и къса пола. Социалните мрежи закипяха от негативни коментари, които я хвърлиха в депресия.

Като капак дъщерята на министърката също се засегна. В резултат на всичко това, на нея й се наложи да се обяснява в социалните мрежи.


Аз мога да понеса всичко, но когато виждам, че детето ми също страда, ми става изключително неприятно. Не може да нападаш човек по толкова грозен начин, особено, когато не го познаваш. Никой не си избира фигурата”, оплаквала се Лиляна пред приятелки от ГЕРБ, пише "Телеграф".


Въпреки тяхната утеха, това никак не помогнало. Тя дори решила да се скрие за известно време от медийното пространство, освен ако не е твърде наложително.


Това била и причината, миналата седмица Павлова да не отиде на среща при президента, където бе обсъждан въпросът за председателството на ЕС. Липсата й бе повече от очевидна, а по-късно се разбра, че министърката се е обидила от коментарите по свой адрес.


Атаката срещу Павлова започна още при съставянето на правителството. Тя бе набедена, че носи прекалено скъпи маркови чанти, но също така отнесе коментари за фигурата и най-накрая за ужасния си избор на тоалет.

Нейни приятелки я посъветваха да потърси професионална консултация, за да няма повече подобни гафове. „Тя ще има много важни срещи покрай длъжността, която заема сега в правителството и е абсолютно недопустимо да е неподходящо облечена”, допълват нейни съпартийци.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени