Любо Нейков на косъм от смъртта след зверска катастрофа

671
27 Май 2021, 16:00


Любо Нейков неотдавна преживял тежък автомобилен инцидент край Велико Търново, узна HotArena.


Зверската катастрофа, в която помлял автомобила си до неузнаваемост, белязала живота му. Комикът се разминал на косъм само с леки наранявания, но решил от тук нататък да дава курбан за свое здраве на близки и приятели. Любо обичайно ползва личен шофьор в София, но когато пътува в провинцията, сяда сам зад волана на джипа си. Най-често той минава маршрута от столицата до родния си Червен бряг, където все още живее баща му. Пенсионерът не пожелал да се премести в столицата след смъртта на съпругата си Цеца - майката на актьора, навръх Благовещение през 2018 година. 


Любо премина тежко през личната загуба, която го сломи напълно. Нейков все още не е превъзмогнал и смъртта на брат си, който си отиде твърде млад от инфаркт. Актьорът пое грижите за своята племенница Ина, за чието обучение помогна. Той се е погрижил да я обезпечи финансово. Не е тайна, че Нейков е сред най-добре платените актьори, а от десетилетие е и крупен бизнесмен. Заедно с ортака му Евтим Милошев печелят не само от продуцентска дейност, но и от недвижими имоти. 


Хонорарите му като актьор и жури в "България търси талант" са колосално високи, но той не профуква и стотинка от бюджета си напразно. Почти всичко Нейков инвестира в имоти, които отдава под наем, за да има псотоянни доходи, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени