Ново шоу раздава пари на публиката

https://hotarena.net/lubopitno/novo-shou-razdava-pari-na-publikata HotArena.net
Ново шоу раздава пари на публиката

Ново комедийно състезателно шоу стартира през 2024-а по Би Ти Ви, съобщиха от медията. Телевизията е придобила правата за излъчване на забавния формат „Кой да знае?“ (Who knew?) от британската компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle, научи „България Днес“.

Комедийното куиз шоу “Кой да знае?“ ще се излъчва в делничните дни в праймтайма на Би Ти Ви. Със смях, закачки и забавления то ще предлага и знания. Надпреварата между състезаващите се отбори и техните отговори ще държат зрителите на нокти, обещават от медията. В предаването, динамичен „коктейл“ от забавление и знания, публиката и участниците ще научават нещо ново всеки ден.

Аудиторията ще бъде сюрпризирана с нестандартен подход, закачливи въпроси и интересни факти, към които рядко насочваме вниманието си, но после е невъзможно да се изтрият от паметта ни. За състезателната част на „Кой да знае” са предвидени два отбора. За техни капитани са избрани популярни БГ комици. Самите команди също са комплектовани от известни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия. Всеки въпрос отваря парична сума. Най-голямото предизвикателство, без прецедент в българските телевизии, е, че общата спечелена от състезателите сума отива като награда изцяло за публиката. Затова и тя е много важна и заинтересована от изхода на надпреварата част от шоуто.

Така обявената структура на “Кои да знае“ поражда много въпроси и сред зрителите, и сред водещите на подобни тв формати. Кои ще бъдат щастливците и какви ще бъдат критериите за подбор, за да станеш част от зрителите? Какви са правилата за подялба на сумата между тях? Каква е паричната стойност на наградата или тя ще варира за всяко отделно излъчване? Засега медията пази в тайна отговора на тези съвсем логични питания. Не е за подценяване и рискът новото предаване да „отхапе къс от аудиторията на шоуто на Рачков например, което предлага сходни сюжети. Но без най-важното: материален стимул за публиката в студиото. Това обаче е сериозна подкана към водещите и продуцентите му да се замислят каква стръв да заложат, за да посрещнат неминуемия отлив на зрители. Очевидно максимата за всеки влак си има пътници” не важи в случая, когато в единия “влак” се возиш хе така, а в другия ти плащат.

1 Коментара

ха ха Хо

преди 4 месеца

Същата тъпня като ''Семейни войни''.Игнорирам...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.