Луна: Слави няма да успее на предстоящите изборите, аз ще спечеля президентските!

1800
28 Януари 2021, 11:10


"Слави Трифонов няма шанс!". В това е сигурна фолк легендата Луна.

Певицата, която дава заявка за следващите президентски избори, споделя пред „България Днес“, че няма да гласува на парламентарния вот, тъй като никой не заслужава нейния глас.

"В Слави Трифонов няма живот.  Той е като останалите политици. Погледнете им физиономиите, какви са изпити. Имам чувството, че всички са ми като подчинени, като ученици",  казва Луна. Певицата не одобрява мераците на Дългия за влизане в парламента. За него тя има особено мнение.

"Слави не може да се мери с мен! Превъзхождам го и ще спомена  -  фактът, че съм жена е достатъчен. Схеми, машинации, финансова подкрепа, подкрепа от подземния свят - аз не се занимавам с такива неща и не изповядвам демонизма“.

Луна разкри, че разпродава своите имоти заради обществени цели. Тя е категорична, че с парите от продадените апартаменти ще финансира част от президентската си кампания. Тя обещава, че ще се кандидатира и ще спечели надпреварата, защото народът има нужда от жена водач. Певицата е сигурна, че ще победи на президентските избори защото почитателите й са много и всички ще гласуват за нея.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди 2 месеца
-1
в България всичко е възможно, а ако Луна стане президент, е па вече не знам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-2
Може, може, моят глас това слънце го получава на 100 % без дори едно кебапче да взема.
Фигаро
преди 2 месеца
-3
Слави Трифонов министър-председател, а Луна президент. Това ще спаси България и най-накрая ще я оправи истински. Нямам търпение да доживея тези светли времена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Тези постове те отдавна са заели у Карлуково.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени