Майката, която преби дъщеря си: Обичам Вики, съжалявам че я бих, не я мразя!

827
06 Октомври 2020, 10:40


"Обичам Вики, съжалявам че ударих! Не я мразя!".

Така единствено пред „България Днес“ майката на битата 3-годишна Виктория от Перник Катя Никифорова разказва защото посегнала на дъщеря си и дали ще се бори за попечителство над момиченцето.

Сагата с побоя над Вики от собствената й майка подлуди цяла България, след като в социалните мрежи изтече видео, в което Катя шамаросва плачещото по гащички момиченце. С мотива, че „таткото ти Денис не те обича, не обича и мен".

Начаса детето бе изведено от майката с полиции и настанено в приемно семейство, а майката в психиатрична клиника. След което бащата Денис обяви, че си иска дъщеричката и започна дори да се среща всяка седмица с нея в присъствието на социалните служби.

"Още съм тук в клиниката, пия си лекарствата, работи с психолог. Аз също искам да си върна детето. Нямам против Денис да среща с детето, но съм против лъжите, които наговори по мой адрес- Не съм фанатичка, не членувам в секта. И не аз съм искала да изнасили дъщеря си с предмет, както казва той. Денис общуваше с един човек, който искаше да изнасили и мен, и детето му. Затова пуснах клиповете, от които тръгна всичко - защото общуваше с лоши хора, пренебрегваше ние", разказва Катя. Тя още не знае кога ще напусне здравното заведение.

Катя разказа, че съжалява за случилото се и опровергава твърденията на мъжа си, че е пращал по 300 паунда от Англия. където работил. Младата жена е категорична, че излезе ли от психиатрията  ще започне да се бори за дъщеричката си.

Тя е възмутена, че детето се среща вече освен за баща си и с баба си по бащина линия.

„Точно тя, бабата на Вики, майката на Денис, ме преби почти веднага след секциото и две години и девет месеца не се сети за внучката си, не я е поглеждала“.

Катя признава, че се е почувствала ужасно когато социалните са отнели детето й и е  осъзнала, че е постъпила лошо. Таткото на Виктория Денис не бе намерен за коментар по твърденията на Катя.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мики
преди 3 седмици
0
Новината не е за сайта ви. Пишете грамотно и стилистично правилно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А бе
преди 3 седмици
0
Тука нито родове се спазват,нито числа аз ли,той ли,кой казал,нищо не се разбира..Вие ли не можете да пишете или тези за които пишете,не могат да говорят,нещо доста ви куца гпаматиката
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени