Майката на Сузанита си търси работа като детегледачка: Трябвало е твоето дете да гледаш, възмущават се родители

24 Януари 2021, 15:02


Семейството на Орхан Мурад търси нови начини на препитание. След като заведенията бяха затворени заради пандемията от Ковид-19, шлагерният изпълнител не може да ходи по участия. Същата съдба споделя и дъщеря му – провокативната Сузанита.

Съпругата на Орхан - Шенай дори пусна обява за работа в интернет, с което предизвика бурна вълна от неодобрение заради скандалната й щерка, прочула се с изцепките си. 18-годишната Сузанита също няма музикални ангажименти, тъй като нощните клубове също затвориха. „Предлагам почасово гледане на деца. С много любов, грижа и забава”, гласеше обявата на Шени Мурад.

В социалните мрежи се надигнаха срещу нея и твърдо заявиха, че никой родител не трябва да оставя детето си на нейните грижи. „Не ни трябват повече Сузанити! Трябвало е твоето дете да гледаш, когато е имало нужда”, нападнаха я грубо в интернет. Още повече, че Шенай даже няма педагогическо образование. Намериха се и хора, които да припомнят, че Сузанита провокира още от 14-годишна, а преди година, още ненавършила пълнолетие, влезе в рехабилитационна клиника, за да се изчисти от наркотици. Така стана ясно, че тя се друса от 16-годишна.

По-късно обявата бе изтрита. Така и не стана ясно дали някой не е направил умишлена провокация. Доскоро съпругата на Орхан имаше магазин за бебешки и детски дрешки, но бизнесът й зациклил и търсела нови начини за препитание, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
Стига сте натрапвали това простафелско семейство.Никого не интересуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Повтаряте се!! Коментарите за това семейство /в случая майката/ са винаги отрицателни. Да не би с повторение на коментарите някой от писарушките на Hotarena да получава наслада някъде???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени