Мъка: Карамазов забравя реплики в Откраднат живот, Евтим Милошев бесен !

25 Януари 2020, 13:01


Колко често се замисляте за актьорите и тяхната мъка със запомнянето на текст?  Рядко, нали? Защото винаги когато говорим за актьорско изпълнение и роля, имаме предвид предимно умелото пресъздаване на емоция или убедително присъствие на екран и сцена. А зад целия калабалък и за всеки "Оскар" е едно черно море от ужас, сълзи и драма- запомнянето на текста.

Владо Карамазов например има голям проблем с репликите на снимачната площадка на сезон девет от хитовия сериал "Откраднат живот". Медицинската поредица, където всичко е фатално и действието винаги е на ръба, е малко по-различно от средностатистическия сапунен сериал, където единствената задача на образите е да се събират и разделят, да откриват че имат братя близнаци, да инсценират смъртта си,  то в „Откраднат живот” има термини да се учат. Трудни за произнасяне лекарски термини, латински наименования, древногръцки названия- как да не се оплете езикът! Владо Карамазов например не може да произнесе думата "спленектомия" ( оперативно отстраняване на далака).  Това не е слух, актьорът сам си призна за проблема. Звездата от театъра специално за феновете пуска видео, в което издават тайни зад кулисите. Признава без неохота, че изпитва адска мъка с произнасянето на "спленектомия".

"5  пъти не можах да го кажа по време на снимките. А сега го казвам без проблем",  тюхка се във видеото Карамазов.  На него му е смешно, но продуцентът Евтим Милошев има график да гони и се ядосва. Всеки повторен дубъл води до забавяне. „Откраднат живот” се снима с нечовешки темпове. Всичко е на юруш и няма време за протакане. Времето струва пари, пише "България Днес".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сима
преди 2 години
0
Да забравя, да не забравя - все едно е. Зрителите го хоресват за ужас на някои колеги.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени