Маргините налазиха Криско, купили бизнеса му за 3 лева (Подробности)

11521
24 Ноември 2017, 09:42


Без много шум Криско е продал бизнеса си с дюнери на близък до босовете на СИК, сочат документи в Търговския регистър, научи HotArena.

Така опитите на певеца да пробие в хранителния бизнес приключват безславно и то срещу цена от няколко лева. Бизнесът на Криско започва в края на 21015-а с регистрация на фирмата "ФТС Фуудс“. В нея Криско е съдружник с двама свои авери. След анализ на пазара тримата се насочват към доставка на храни по домовете. От документите става ясно, че те се готвят да приготвят храната в собствена кухня. По думите на Криско имали намерение да развият мащабен бизнес. Използвайки славата си на певец той планирал да пусне собствена марка пица и дюнер.

Година и половина по-късно устремът на новоизлюпения хранителен бос рязко секва. Той продава акциите си във фирмата на цена от три лева на досегашния му съдружник Кристиян Белчев. Същият от години е свързван с бизнес обръча на братя Маргини. Запознати твърдят, че той е избран от бившите босове на СИК за лице на легалния им бизнес, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 3 години
-2
Абе вие боклуци прости от хотарена справки правите от търговски регистър, а не направихте справка, че Кристиян Белчев му е най-доверения и близък човек/приятел,,, мама ви да еба интригантска
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/1dae085c2ccb78dfec4610af550fc63d.cache