Мариана Маринова върти строителен бизнес след „Фермата“

27 Септември 2019, 22:15


Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се закани да стартира строителен бизнес след участието си в риалитито „Фермата: Нов свят“, видя HotArena.


Шефката на силиконките у нас стана първата жена фермер на седмицата в стопанството на чорбаджиите и три седмици след старта на риалитито мениджърските й умения донесоха за сефте максимума от шест кошници за отбора.


Наставникът на отбора на богаташите Росен оцени максимално високо всяка свършена задача, особено в мандрата, където стените бяха измазани перфектно и бяха поставени допълнтелни рамки за комарници. „Браво, за пръв път нямам никакви забележки! Готова си да влезеш в строителния бизнес!“, похвали Маринова той. „Мисля да го направя, междудругото“, отвърна не на шега тя.


Бившата „Мисис България“ влезе в играта за 100 000 лв със заявката да разбие стереотипите за тунингованите хубавици у нас и да докаже, че интелектът й превъзхожда по обем имплантите в пазвата й. Мариана Маринова спечели респекта на мъжете с изключителното упорство, с което започна да шлайфа гредите в спалнята, а след това и с уменията си с мистрията. Още на ден четвърти тарторът на мъжете при чорбаджиите – журналистът-патриот Ивайло Шопски, определи Мариана като „откритието на сезона“. „Тя е като локомотив, мачка и работи здраво! Изненада ме“, призна пред съотборниците си Шопски.


Въртейки парацала върху кюмбето на печката в спалнята и редейки ламинат, Маринова многократно се пошегува, че строителната й фирма ще се казва „Шкури-мери“.   




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мадлен
преди 3 години
-1
Мега грозна стара, комплексирана женичка. И при това не особено интелигентна, за каквато се напъва да се представя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени