Мария Бакалова ще играе българка от 19-и век в нов филм

1590
17 Декември 2020, 13:00


Първият съвместен проект на Мария Бакалова и мениджъра й Юлиан ще е минисериалът „Свобода или смърт“,  научи HotArena.

Мария и Юлиан ще популяризират българската история в САЩ, което е една от големите мечти на продуцента. Поредицата ще е свързана с темата за Освобождението на страната ни от османско иго. Действието се развива между 1877 и 1878 година, а в центъра на събитията ще бъде Руско-турската война.  Филмът ще проследи историческите факти през призмата на героите в сериала. Очаква се премиерата му да е през 2022 година. Вече е обявено и името на една от сериите - „Баташкото клане“.

Кастингът за „Борат-2“ за първи път среща Мария Бакалова и Юлиан. Костов им агенция, с която урежда кастинги за млади българи в САЩ. След огромния успех на Мария двамата бързо се сближават и те решават да стартират общи проекти. Основната им идея е да продуцират филми и сериали с фокус върху Българската история и герои направени за световния пазар. Съвсем наскоро Костов сподели, че ще даде всичко от себе си, за да подаде ръка на други млади и талантливи български актьори. Илиан е убеден, че нашенците могат да успеят само ако си помагат взаимно пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.s
преди 2 месеца
0
Ами белите не се обиждат като им се натяква от черните че пра-пра-пра-пра-пра дядовците им са били робовладелци. Напротив, вменява ни се вина, с която се оправдава даването на права и предимства на черни във всевъзможни сфери на живота. Просто в Европа е едно, но в Америка по друг начин върви мисленето по темата от години. И толкова филми си направиха за робството в последно време в които белите са представени ужасно, не че не е било истина. Сещам се за "Хариет" - силен филм, който даваха по кината миналата Коледа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.s
преди 2 месеца
-1
Дано в този нов филм не пропуснат истината, че на практика сме били роби на мюсюлманите с всички съпътстващи мъчения, унижения и убийства като животни. СЪЩОТО за което днешните американски негри се жалват и искат компенсации и извинения при положение, че такива права и постигнати успехи от черни никога не е имало в световната история както сега. Прости тогава са били такива времената и разбиранията на всички хора по света. Да не говорим, че и днес го има в някои мюсюлмански и африкански общности.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
"политическа коректност"...
преди 2 месеца
0
нали така му казват и затова за съжаление наи -вероятно НЯМА да е показано..... да не обидят мюсюлманите.....
NO hate
преди 2 месеца
-1
Радвам се, че за момичето е успех, ама без да се счита хеитъско, не съм фен на Борат "изкуството"....Изгледах по малко от 5 мин с неино участие , въздържам се от коментар ,но аз лично не видях нИщо....освен скандал които продава успех! Да е жива и здрава, дано някои ден да играе в НЕ просташки филм !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 месеца
0
На същото мнение съм.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени