Мейзер на косъм от смъртта! Черната вдовица бере душа

1275
20 Октомври 2021, 11:05


На косъм от смърттa се оказа Анита Мейзер. По време на буря клон се стoварил върху главата на скандалната миска! Това разказа в социалните мрежи самата тя, след като прескочи трапа. Инцидентът станал в Санта Барбара, докато Мейзер кръстосва Америка надлъж и шир. Ha петия месец от своето приключение късметът й из неверил.

 

Черната вдовица, както е известна миската заради присъдата за смъртта на съпруга й Николай Димов, първо загатна за случилото се със стори в профила си. Тя се пусна от спешното отделение на болницата в града.

 

„Приятели, близки, познати и непознати. Благодаря за молитвите които правите за моето бързо възстановяване. Вярвам че ще бъда добре, но само Всевишния знае това. Лошото идва за секунди, а доброто понякога отнема дълго време да ни навести. Най-неканената „гостенка” е Смъртта и тя идва, когато си реши… Моля се Бог да е с вас, но и вие се сещайте всеки ден за него и се молете ако може за мен, но и за вас и всички ваши близки. Прегръщам ви”, пише под кадъра от болничното легло Анита.

 

Последователите й в социалната мрежа предполагат, че варненката е била повалена от тежък Ковид-19. Част от тях й пожелават бързо оздравяване, а други злорадстват, че съдбата си отмъщава на убийцата.

 

Ден преди да легне болна, Айше Желева, както е истинското име на мургавелката, се похвали, че е била в имението на Майкъл Джексън и обикаля из САЩ. Тя дори отвори дарителска сметка за да продължи да пътува, като призна, че й трябват 5 000 долара и моли за помощ.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Санди
преди месец
-1
Веднага си вързвам чер конец на дудука!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени