Михнева с „Гучи” и „Шанел” в трамвая

30 Май 2021, 18:00


Устатата журналистка прекарва голяма част от времето си в Швейцария, където живее дъщеря й Неда, но често се завръща и в родината, за да нагледа имотите си в идеалния център на София.

Ексводещата, която миналото лято стана баба на интернационално внуче, има апартаменти на ул. „Оборище” и на пл. „Народно събрание”. Последния отдава под наем и със солидната месечна рента си позволява охолни старини.
Когато е в София, 69-годишната Михнева обикновено купува хранителни продукти за трапезата си от магазинчетата в квартала й. Онзи ден обаче реши да се снабди с пресни плодове и зеленчуци от Женския пазар. До най-голямото столично тържище за зарзават тя отиде с трамвая.

Мотрисата Маргарита хвана от спирка до парка „Заимов”. Преди да се качи в превозното средство тя проведе кратък телефонен разговор, без да сваля противовирусната маска от лицето си. Хлевоустата журналистка ходи с покрита уста и в закрити пространства, и на улицата, тъй като е в рисковата група на хората, при които ковид инфекцията протича тежко.

В трамвая Михнева се настани на място до прозореца и елегантно кръстоса крак връз крак. На раменете си бившата тв звезда бе преметнала скъпарски шал на „Гучи”. От същата марка бяха и слънчевите й очила. Дамската й чанта пък бе „Шанел”, а часовникът й – истинско тиктакащо бижу. Михнева слезе на Женския пазар и влачейки количката си за покупки, тръгна по сергиите. Обиколката й на тържището продължи около час.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Тази с Шанел и Гучи доста успя да се нагуши докато беше уж разследваща журналистка /без гладко течаща мисъл/от много бройни любовници и далаверки.Каквото и да притежава,така накичена отиваща на Женския пазар говори само за първенющина и показност.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маркова пазарска количка
Преди 1 година
0
Пазарската й количка и тя ли беше "Гучи" или "Шанел" ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Редактор Хотарена
Преди 1 година
0
Не, тя беше Луи Вютон ;-)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени