Минчо Празников: Няма лошо време, има лоши жени! Оперираха легендарния синоптик (Подробности)

06 Февруари 2017, 12:20
Легендарният синоптик Минчо Празников претърпя тежка операция, научи HotArena. Известният синоптик претърпя интервенция тези дни, но по думите му сега се чувства перфектно.


„Вече съм добре. Лошото, да се надяваме, е зад гърба ми. Претърпях тежка операция на пикочния мехур, но сега съм в перфектно състояние, възстановявам се”, заяви легендата.


Известният тв метеоролог скоро ще стане на 79 години, но се радва на добро здраве. В момента той е пенсионер и през свободното си време решава судоку и се грижи за цветята си, пише „България днес”.


Помагам много и в домакинството на съпругата си Цанка. Обичам многодокументалните филми. В този смисъл винаги съм се гордял с
нестандартната си фамилия.

Кръстен съм на дядо ми Минчо, който е бил опълченец, раняван два пъти на Шипка. Фамилното ми име Празников идва от моя прадядо, който оправдавал честите си отсъствия от училище с многото църковни празници. Така му лепнали прозвището Празников”, смее се синоптика.

Освен, че си спомня за хубавите моменти в телевизията, синоптикът си спомня и за гафовете.

За свой най-голям гаф смята изцепката си в БНТ, когато поздравил новоизбрания президент Петър Стоянов с предшественика му Петър Младенов. „Щях да потъна от срам”, спомня си той.

И в хубави и лоши дни, за него семейството е най-голямата му опора. Както сам споделя, без съпругата си Цанка не може. Преди три години отпразнувал златната си сватба с нея и се надява и до каменна да стигнат.

За времето, Минчо Празников обича да казва:” Лошо време няма, има лоши жени. Моята Цанка е първата ми любов и никога не съм и изневерявал”.

Съпругата му Цанка Бошнакова е професор в Медицинската академия. И двамата с Минчо имат дъщеря Даниела, от която имат внучка Симона.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени