Митко от Фермата смени жената и след шоуто

09 Юни 2022, 14:32


В края на миналата седмица бе излъчен епизод на „Смени жената“, в който участват семейството на Митко Гуспата и Боби и Нина Димитрови, по-известни като Пиленцата от Монако, видя HotArena. 


Димитър Господинов-Гуспа е емблематичен участник в първия сезон на „Фермата“. Вчера той направи важно уточнение, свързано с излъчения епизод на „Смени жената“.

„Поради стотиците съобщения относно участието ни в “Смени жената” и всички статии из социалните мрежи и канали, искам да се обърна към всички, които се интересуват от моя личен живот и този на децата ми.

Епизодът беше заснет преди 2 години, в началото на 2020 г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени. Въпреки това ние имаме прекрасни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща кауза и цел в живота.", пише той, предава България днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 9 месеца
0
Бившата му съпруга Мая е красавица.Дано намери щастието си със свестен мъж.Този не я заслужава.И новата му нито е по-млада,нито по-хубава от майката на децата му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 9 месеца
0
Още от ''Фермата'' ми беше неприятен. Случват се разводи,но такава тийнейджърска показност и излияния в инстаграм е ГРОЗНО,много ГРОЗНО спрямо бившата съпруга и децата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени